Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Integratieve kindertherapie

Soms zijn er in een gezin spanningen die voortvloeien uit het opgroeien van de kinderen. Soms zijn er spanningen die ontstaan doordat er heftige dingen in het verleden gebeurd zijn. Soms verloopt het sociale proces in een klas niet soepel. Voor al deze vragen kunt u bij mij terecht. Er kan sprake zijn van ADHD of een aan autisme verwante stoornis, of er kan een vraag zijn voor emotionele begeleiding voor problemen rondom dyslexie of discalculie.


Ik ga als kindertherapeut samen met uw kind op zoek naar manieren, oplossingen om met de veranderingen om te gaan. Daarbij staat het kind centraal en zal gesterkt worden in zijn/haar groei. Er kan ook sprake zijn van begeleiding voor uw kind in het sociale proces op de school. Daarvoor werk ik met de school samen en de kinderen in die groep.

De begeleiding kan bestaan uit:

  • kortdurende begeleiding: Integratieve kindertherapie voor kinderen van 6-18 jaar, ongeveer 10 tot 15 sessies.
  • langdurige coachende begeleiding: geschiedt op verwijzing van het sociale wijkteam middels de wet op de jeugdzorg en kan wekelijks plaatsvinden gedurende een heel jaar. De vergoeding hierbij is geregeld via de Jeugdwet.

Voor meer informatie kunt u klikken op onderstaande link voor het inzien van een folder.

Ik heb de hbo opleiding tot kindertherapeut in 2007 afgerond en ben sindsdien werkzaam in mijn praktijk. Ik ben aangesloten bij de ABvC,waarbij u mijn persoonlijk profiel kunt inzien en geregistreerd bij de RBCZ als registertherapeut.

Ik ben geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Plaats:

Plevierstraat 10

4901 AG Oosterhout

Noord-Brabant

Uren: Ma. t/m vr. 9.00 - 20.00